Zoeken in deze blog

maandag 24 april 2017

De zoektocht naar een trailer

Dit was een lastige zoektocht. We hebben heel veel trailers bekeken. Omdat we een beperkt budget hebben, hebben we gekozen voor een tweedehands trailer. Ook hebben we gekozen voor een landbouwtrailer, omdat we dan niet gelimiteerd zijn aan een gewicht van 3500 kg. Met landbouwtrailers heb je al gauw meer hoogte omdat het plateau boven de (veelal) grote wielen ligt, waardoor je minder ruimte over houdt voor een (slaap)zolder.
Na veel zoeken hebben we een oude balenwagen gevonden in Duitsland. Een dieplader, waarbij het platform tussen de wielen ligt en er dus veel meer ruimte in de hoogte over blijft.
We hebben er maar 1 van kunnen vinden, waar we echt mogelijkheden mee zagen. Inmiddels hebben we die gekocht. Nu zijn we hard aan het zoeken naar een plek om hem neer te zetten!
Het platform is 6,5 meter lang en 2,5 meter breed. Boven de wielen aan de voorkant en de wielen aan de achterkant willen we ook een gedeelte bouwen. De totale trailer is 12 meter lang, dat is inclusief dissel. Hij kan 6t houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten